Afgelopen twee schooljaren volgden leraren van de basisscholen en het Connect College de training "De Beste Versie van Jezelf" bij Mieke en Kristie. Terugblikken, maar ook vooruit kijken is van groot belang om de goede dingen die door hen in gang zijn gezet te kunnen borgen en implementeren; dat deden we 25 mei met z'n allen!

 

Mieke en Kristie hadden samen met Paul het idee om vriendenboekjes te maken en die in 3 rondes in te vullen:

- eerst individueel, wat is jouw persoonlijke terugblik op de trainingen, het gebruik van de boekjes en het werken met de pijler De Beste Versie van Jezelf?

- Daarna in gemengde groepen: wat willen we nu gezamenlijk, waar liepen we tegenaan, wat ging goed? Mooie gesprekken tussen leraren uit PO en VO waren het gevolg

- Ten slotte vooruitblikken naar volgend schooljaar: wat wil je met jouw team, school, bouw? Hoe kan 10-14-onderwijs daarbij helpen?

 

Mieke, Kristie en Paul gaan nu aan de slag om de boekjes nóg meer te personaliseren en per school/bouw/team trainingen en ondersteuning op maat te bieden, vraaggestuurd. Alles is mogelijk zolang het jou maar het gewenste resultaat oplevert. Geen eenheidsworst.

 

Binnenkort ontvangt iedere school een conceptplan voor schooljaar 2023/2024.

Pijler